asv Dronten vervolgt de jacht op koplopers Batavia ’90 en Veensche boys aanstaande zaterdag in en tegen Renswoude. Vorige week mocht er eindelijk weer gevoetbald worden en waar asv Dronten het betere van het spel had, moest het toch in de achtervolging na een 0-2 achterstand tegen SVL ’67.


Trainer Posthuma die wel durfde te stellen, dat asv Dronten één van de meest fitte ploegen van de competitie, zag zijn ploeg die achtervolging met succes bewerkstelligen! Waar puntenverlies op de loer lag, lieten de Drontenaren geen spaan heel van de mannen van trainer Meloudi Zaki en liepen uit naar een mooie 4-2 overwinning.


Posthuma zal deze week nog wel een hartig woordje gesproken hebben met zijn manschappen, want de energie die ploeg in de laatste 20 minuten op de mat legde, wil hij zien vanaf het begin! Of zoals hij het zei: ‘Je moet zo geil zijn om de competitie goed te willen starten!’


Renswoude verloor van vv Lunteren en heeft dus wat goed te maken voor de eigen supporters. asv Dronten zal waakzaam, scherp en strijdlustig moeten zijn om de 3 punten mee naar Dronten te kunnen nemen.


De wedstrijd op sportpark de Hokhorst, aan de Hokhorst 5 in Renswoude  vangt zaterdag om 14:30 uur aan