Nadat de rookwolken van vorige week langzaam zijn opgetrokken en de rust is wedergekeerd, gaat de competitie zaterdag verder met een uitwedstrijd tegen Veensche Boys.

asv Dronten zal er alles aan moeten doen, om toch aan te blijven haken bij Batavia, vv Unicum en ook de Merino’s, die zich inmiddels in de top 3 heeft genesteld. Veensche Boys kende tot nu toe een wisselvallige reeks. Los van de 13-1 uitschieter tegen SVL ’67, komt Veensche Boys moeilijk tot scoren, in vrijwel elke wedstrijd komt de ploeg tot 1 doelpunt en al 3x leidde dat tot een 1-1 gelijkspel. Evenzo vaak verloor en won de ploeg, waardoor het op een 7e plaats staat, samen met de Valleivogels en Renswoude.

asv Dronten doet het in die zin iets beter, en had zichzelf helemaal kunnen belonen, als Jeroen van der Meer, na alle commotie rondom het afgekeurde doelpunt van Batavia, in de allerlaatste seconde asv Dronten naar de overwinning had geschoten. Helaas bleef het bij 1-1 en achteraf gezien, was die uitslag ook terecht.
Wel verloor asv Dronten Kelson Raven, die, niet voor het eerst dit seizoen, de rode kaart kreeg voorgeschoteld.
Raven heeft zich inmiddels ontpopt als één van de sterkhouders bij asv Dronten en hij zal dan ook node gemist worden tegen de Veensche Boys.

Daarnaast is de vraag wie de plek achterin in mag gaan nemen, mag opnieuw Rik Breemhaar het laten zien, of kiest trainer Schaap voor Sean Stenekes? Het kan natuurlijk zelfs nog zo zijn, dat met de afwezigheid van Raven, Wilko Braam doorschuift naar het middenveld en er ruimte komt voor Breemhaar en Stenekes samen, allemaal vragen, waar trainer Schaap en zijn staf morgen antwoord op zullen geven.

We hopen dat asv Dronten de rug zal rechten en verder gaat waar het mee bezig was, en dat was wedstrijden winnen!
De wedstrijd in Nijkerkerveen vangt om 14:30 uur aan.

Wilt u nog mee met de bus van asv Dronten, laat dit dan even weten aan Roelof Bakker of Lloyd Meijboom.