Beste voetballende leden,
asv Dronten houdt zich, zoals in eerdere berichten is aangegeven, aan alle adviezen vanuit het RIVM en de KNVB. Vanaf nu is het sportpark dus gesloten.
(Alle evenementen inclusief de geplande ALV komen te vervallen; hiervoor worden nieuwe data zo snel mogelijk gepubliceerd via de bekende kanalen)

Helemaal voorkomen kunnen we de verspreiding van het Coronavirus helaas niet. Wij zullen als vereniging in ieder geval volledig meewerken aan het beperken van risico’s. 

Dat zo’n afgelasting van wedstrijden, trainingen en andere activiteiten op ons Burgemeester Dekker Sportpark vervelend is, mag duidelijk zijn. 

Probeer in ieder geval conditioneel op peil te blijven in de periode dat voetballen niet mogelijk is. Wees hierbij creatief; zoek een andere manier om te sporten! Kies voor individuele opties als joggen of hardlopen in de periode dat wij genoodzaakt zijn onze hekken gesloten te houden.

Zo blijf je niet alleen fit maar verklein je het risico blessures op te lopen wanneer we weer aan het voetballen kunnen! 

We hopen elkaar snel weer in goede gezondheid én fit te kunnen treffen bij asv Dronten!

Het Bestuur van asv Dronten.