Wat een héérlijk vooruitzicht: zaterdag…….. WHC – asv Dronten. Een regelrechte topper en de kans op een zonnetje is aanwezig!

In Dronten mogen we dromen, dromen van……een toetje, in de vorm van de nacompetitie, en nog iets meer dromen van……..

Dromen mag, niets moet…….

asv Dronten doet het fantastisch en eindigt het seizoen op een 4e plek, dan mogen we dik tevreden zijn. Daarom kunnen de Drontenaren ontspannen toeleven naar de topper van zaterdag. 

Ondanks dat er niks moet, is het vertrouwen groot in Dronten. asv Dronten won de laatste 4 wedstrijden en afgelopen dinsdag een hele knappe overwinning op 4e divisionist Flevo Boys.


WHC speelt, ondanks een keurige 3e plek, heel wisselvallig. Afgelopen week speelde men ternauwernood 3-3 gelijk tegen Achilles ’12, waarbij Jasper Bremmer met drie goals de grote man was. Bij de dode spelmomenten was hij zeer scherp, aan de andere kant liet WHC het op eigen helft bij dode spelmomenten afweten, en konden de mannen van Achilles telkens gevaarlijk worden bij de 2e of afvallende bal. 


asv Dronten en WHC ontlopen elkaar maar weinig, dat verklaart ook plek 3 en 4 op de ranglijst. En ook in Dronten begin december, waren de ploegen zeer aan elkaar gewaagd. Destijds met ‘man of the match’ Florijn Diepstraten, die nog altijd zéér gemist wordt, speelde asv Dronten uitstekend en kreeg het grote kansen, maar het was WHC dat als enige het net vond, en toch wel heel gelukkig met de 0-1 terug naar Wezep ging.


Het belooft een spannende en zeer aantrekkelijke wedstrijd te worden met twee ploegen die graag willen voetballen! Beide ploegen willen ook heel graag in de race blijven om de bovenste plekken en ook winst in de 3e periode speelt nog op de achtergrond.


We hopen dan ook veel supporters uit Dronten te mogen begroeten op sportpark Mulderssingel aan de Hoelooseweg 15 in Wezep. 


AvL