Voetbalvereniging asv Dronten bestaat sinds 25 juni 1962, en is met circa 1200 leden één van de grotere amateurverenigingen in de provincie Flevoland. De vereniging heeft zich ten doel gesteld om een belangrijke regiofunctie te vervullen op sociaal- en maatschappelijk gebied. De kernwaarden van de vereniging zijn;  

 

“Ambitieus, innovatief en maatschappelijk betrokken” 

 

Onze ambities 

Asv Dronten is een club die er toe wil doen. Niet alleen wat betreft spelplezier en lerend vermogen maar ook in het behalen van resultaten. Asv Dronten wil graag leren en staat open voor nieuw ideeën of kansen die zich aandienen. Wij zoeken de samenwerking met andere sportverenigingen onder andere op het gebied van trainen, ontwikkelen en duurzame oplossingen. Op voetbalgebied zoeken we nieuwe trainingsmethodes en middelen om onze voetballers beter te kunnen ontwikkelen of de prestaties te verhogen. De vereniging wil een actieve bijdrage leveren aan de samenleving. De vereniging werkt daarbij intensief samen met de gemeente, omliggende sportverenigingen, zorginstanties en het bedrijfsleven van de gemeente Dronten. 

 

Voor onze jeugdafdeling zijn wij op zoek naar: 

 

Trainers (*selectie) teams bovenbouw (JO15 t/m JO19) 

 

Onze selectieteams komen uit in de Hoofdklasse (maar onze ambitie ligt hoger) 

 

*specifiek zijn wij nog op zoek naar een trainer voor de JO19-1 en voor de niet-selectieteams in de bovenbouw 

 

Als trainer: 

Als trainer train en coach je een jeugdteam op zowel technisch als tactisch gebied. Asv Dronten ondersteunt de trainer met een helder visie (omschreven in het technisch beleidsplan), train-de-trainer avonden, scoutingsrapporten, talentenbegeleiding en kant-en-klare oefenstof. Daarnaast krijg je de beschikking over clubkleding en materialen en ontvang je een vergoeding (afhankelijk van je kennis- en ervaring). 

 

Wat vragen wij? 

  • UEFA-C (of bereid deze te halen) 
  • Minimaal 3 jaar ervaring (voor onze selectieteams) 
  • Je hebt actuele kennis van oefenstof  
  • Ontwikkelgericht en prestatiegericht (ontwikkelen gaat bij ons boven presteren, maar gaan uiteindelijk hand-in-hand) 
  • Je bent sterk in het begeleiden van groepsprocessen 
  • Samenwerkingsgericht 

 

Wat bieden wij? 

Naast een passende vergoeding bieden wij verschillende de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en nog beter te maken. Asv Dronten is een plezierige en ambitieuze omgeving, waarin wordt samengewerkt. 

 

Interesse? 

Als je geïnteresseerd bent om jeugdtrainer bij ons te worden kun je contact opnemen met Raymond Schuurman (Hoofd Jeugdopleiding), 06-53441874 of via het mailadres: voetbalzaken@asvdronten.nl