“Je mag er ZIJN”

Dit jaar organiseert asv Dronten voor de vierde keer het ING G-toernooi. Wij nodigen je van harte uit voor dit toernooi waar alle voetballers als een VIP behandeld worden. Het toernooi vindt plaats op:

zaterdag 18 juni 2022

We beginnen om 9.00 uur met koffie, thee en limonade. Daarna start de VIP-ceremonie: alle voetballers komen via de rode loper het hoofdveld op. En natuurlijk is er een warming up voor alle spelers. Na deze gezamenlijke warming up starten de wedstrijden. Het toernooi is verdeeld in een junioren-, jongvolwassenen en seniorenpoule.

Tussen de middag verzorgen wij een lunch met wat te drinken voor ieder team en de leiding (max. 3 personen). Er is lekkere muziek tijdens de lunch, dus zing, dans en eet lekker mee. Daarna gaan de wedstrijden weer door, de prijsuitreiking is rond 16.00 uur. Alle deelnemende teams ontvangen een beker en alle spelers een attentie.

Het VIP toernooi is een prachtige afsluiting van het seizoen!

Schrijf nu je G-team in voor dit geweldige ING G-toernooi! Dat kan van nu tot 1 mei 2022. Stuur snel een e-mail naar: gvoetbal@asvdronten.nl. Er kunnen maximaal 20 teams deelnemen.

Graag onder vermelding van de volgende gegevens:

  • naam vereniging
  • senioren/ jongvolwassenen/ junioren
  • aantal spelers en aantal leiding i.v.m. lunch
  • contactpersoon met vermelding van e-mailadres en telefoonnummer.

Na aanmelding krijg je van ons een bevestiging van uw deelname. Je ontvangt uiterlijk 20 mei de informatie over o.a. aanvangstijden, speelschema en tegenstanders. Vragen? Stel ze aan de toernooicommissie via bovenstaand mailadres.

Graag tot ziens op zaterdag 18 juni!

Namens de toernooicommissie van ING G-toernooi,

 

Daniëlle Buiting, Elisabeth Tolsma, Esmiralda Boelens, Kirsten van Valkenburg

We houden ons aan de maatregelen en adviezen van de overheid rondom COVID-19 die op 18 juni gelden.