Vrijwilliger Henk Peter Hoogeveen is vrijdag uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar bij asv Dronten. Sinds jaar en dag zet hij zich actief in voor de Dronter voetbalclub. Henk Peter denkt mee, geeft gevraagd en ongevraagd positieve kritiek. Hij heeft altijd een positieve instelling en geeft je het gevoel van wederzijds respect.”

asv Dronten prijst zich gelukkig met een enthousiaste groep vrijwilligers. Binnen alle geledingen van de vereniging zijn de spreekwoordelijke dobbers waar de vereniging op drijft, te vinden. Voor het vierde jaar op rij zet de club één van de vrijwilligers extra in het zonnetje op de vrijwilligersavond.

“De vrijwilliger van het jaar is geen lid van verdienste of iets dergelijks,” zo legt voorzitter Menno Braker uit. “Het is een blijk van waardering. Een aanmoedigingsprijs. Eentje voor een vrijwilliger die zich belangeloos inzet. Omdat we graag zien dat diegene zijn of haar kennis en kunde blijft inzetten voor de vereniging.”

“Onze hoofdsponsor SuperTank ziet, net als wij, het belang van vrijwilligers voor de club. Zij sponsoren de barbecue voor alle mensen die zich het hele seizoen belangeloos inzetten. Geweldig dat het Dronter bedrijf op deze avond bekendmaakte dat zij hun hoofdsponsorschap, dat na dit seizoen zou aflopen, met nog eens twee jaar verlengen,” aldus voorzitter Menno Braker.

Henk Peter is de opvolger van Jannes Nieuwhof. Hij werd vorig jaar gekozen als vrijwilliger van het jaar vanwege zijn jarenlange inzet voor de club. Als lid van de financiële commissie denkt hij altijd mee.