wedstrijdshirtjes asv Dronten
Komende zaterdag begint het voetbalseizoen met de bekerwedstrijden. Tijd dus om de wedstrijdshirts voor je team in ontvangst te nemen.
Afgelopen maandag was de eerste avond. Al heel wat teams zijn hun spullen komen ophalen, maar er staat ook nog redelijk veel.
Komende woensdagavond is er nog een mogelijkheid om tussen 19.00-20.30 uur de spullen voor jouw team op te halen zodat zaterdag in het asv Dronten tenue gevoetbald kan worden.
Als extra service aan onze leden bieden we dit jaar de mogelijkheid om de groene wedstrijdbroekjes en wit/groene wedstrijdsokken bij de vereniging aan te schaffen. Normaal gesproken kunnen deze aangeschaft worden iedere zaterdag bij het wedstrijdsecretariaat (de trap op in de kantine).
Kosten:
– wedstrijdbroekje: € 20,-
– wedstrijdsokken: € 10,-
We hebben nog niet alle bestellingen binnen waardoor we met name krap zitten in de diverse maten van sokken. Eind september is dat opgelost en zijn alle maten broekjes en sokken verkrijgbaar.
Komende woensdag (19.00-20.00 uur) en zaterdagochtend worden de broekjes en sokken verkocht vanuit de koffiecorner op het pleintje voor de kantine.