Na een lange corona -en zomerstop, gaat het dan nu ècht beginnen.
De eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen 2020-2021 vindt aanstaande zaterdag voor asv Dronten plaats in Nijkerkerveen bij de Veensche Boys.


asv Dronten draaide qua spel en resultaten een geweldige voorbereiding. Er werd gewonnen van FC Almere, Swift ’64, WVF, IJVV (2x) en vv Hierden en gelijk gespeeld tegen vv Unicum en Doskampen. 27 keer vonden de Drontenaren het net en slechts 4x moest het een tegengoal incasseren. Geweldige cijfers!

Helaas speelden ook blessures de selectie van Patrick Posthuma parten. Yordi Schol, Rihairo Meulens, Martijn Timmer, Jeroen van der Meer en Laurens Brouwer moesten om verschillende redenen afhaken. Een behoorlijke aderlating, maar zoals al eerder gezegd, lijkt de breedte van de selectie deze jaargang de kracht en pakken de anderen het prima op!
Gelukkig kunnen Martijn Timmer en Yordi Schols aanstaande zaterdag weer aanhaken. 


Dan Veensche Boys, zij versterkten zich behoorlijk en met name Mohammed Nouri is een verademing in het team van trainer Erik Assink. Hij is absoluut de man om in de gaten te houden voor de Dronter defensie!
Ook Veensche Boys kende een prima voorbereiding. Er werd met 5-1 gewonnen bij de opening van de voorbereiding. Daarna een kleine kink in de kabel. Veensche Boys 1 verloor van Veensche Boys 2 in een onderling duel, maar daarna werd er driemaal gewonnen met een doelsaldo van 11 voor en 0 tegen!

Afgelopen zaterdag toog de ploeg naar ZAC in Zwolle en daar leek er ineens niets meer over van de ploeg, die het drie wedstrijden daarvoor zo geweldig deed. Trainer Assink sprak de woorden: ‘met dit spel, hoeven we komende zaterdag tegen asv Dronten niet eens de kleedkamer uit te komen!’

De manschappen zal dus duidelijk gemaakt zijn, dat er uit een ander vaatje getapt moet worden!


Iedereen popelt om te starten met de competitie en te laten zien, wat men waard is!

De wedstrijd van aanstaande zaterdag op sportpark s.v. Veensche Boys vangt om 14:30 uur aan en wordt gespeeld aan de Nieuwe Kerkstraat 16E in Nijkerkerveen.