IMG_7546

Van DETO naar Manchester United…….waar Wout Weghorst van DETO uiteindelijk bij Manchester United belandde, was het oud prof Ferdi ter Avest die vanuit Zuid-Oost Azië en Australië de weg terug bewandelde en inmiddels weer bij DETO speelt. DETO de gerenommeerde club uit Vriezenveen herbergt naast ter Avest, ook oud prof Ben Rienstra en staat onder leiding van eveneens oud-prof Mark Looms. 

De ploeg staat op een voor hen onwaardige 13e plaats en heeft het dus lastig in de 4e divisie. 

De afgelopen 3 weken werd er elke keer gelijkgespeeld. Afgelopen zaterdag deed men dat tegen koploper Excelsior ’31, dus dat was zeker knap te noemen!


Dan asv Dronten. Na het verlies afgelopen zaterdag tegen CSV Apeldoorn krijgt de ploeg van trainer Posthuma de kans om het gevoel van winnen weer terug te krijgen. asv Dronten speelde zeker niet onaardig zaterdagmiddag en een punt was verdiend geweest, maar zoals Posthuma het verwoordde: ‘er dichtbij, maar nog net niet goed genoeg.’


Een fitte en brede selectie, een hoop te kiezen, voetballend overgrote delen van de wedstrijden, de betere van de tegenstander: asv Dronten groeit! En hoe mooi is het dan, dat je de kans krijgt een ploeg als DETO het vuur aan de schenen te leggen om zo de volgende ronde van de beker te bereiken!


De wedstrijd op het burgemeester Dekker Sportpark vangt dinsdagavond 21 november om 20:00 uur aan.


AvL