Deze keer geen sponsors die producten leveren  maar “diensten“

De eerste is RIANT personeelsdiensten, uitzendbureau uit Lelystad

Zij onderscheiden zich in hun persoonlijke aanpak. Naast online inschrijvingen en persoonlijk contact met de klant en de uitzendkracht.

    

Kennismaken met een kopje koffie en een koekje? Kom bij hun langs bij het kantoor aan de Muntstraat 151.

     

Met een bord een spandoek en een kleedkamer vernoeming is Riant personeelsdiensten zichtbaar op ons complex http://www.riantpersoneelsdiensten.nl

De volgende is Sherwin-Williams

Op ons compelx is bij de ingang een groot doek te zien: een grote personeelsadvertentie van SHERWIN-Williams.

Sherwin-Williams is een wereldwijde speler in de wereld van verf en autoreparatielakken. In Lelystad produceren zij autoreparatielakken en coatings voor auto’s die lakschade hebben.

    

Er zijn heel veel vacatures beschikbaar. Dus wil je een leuke baan?  Oriënteer je op https://www.linkedin.com/jobs/sherwin-williams-jobs/?originalSubdomain=nl

De laatste vandaag is een hele speciale:

Zo Ben Ik, dat is de naam van het bedrijf welke de JO10-5 van mooie pakken heeft voorzien (zie foto).

   

Dit bedrijf vergt een iets langer intro.

Zo Ben Ik gelooft in kleinschaligheid waardoor wij onze cliënten op een respectvolle manier en zo persoonlijk mogelijk kunnen begeleiden.

Zij zien elke cliënt als een uniek individu met een eigen identiteit en een eigen zorgdossier “1 cliënt, 1 plan”. Helaas denkt niet iedereen er zo over. Omdat mensen al snel een mening/(voor) oordeel hebben over iemand met bijvoorbeeld autisme of een laag IQ/EQ, hebben zij gemerkt dat deze personen niet langer gezien worden als een persoon, maar als hun beperking. Hun motto is: Je moet met trots kunnen zeggen,” Zo ben ik” !!!  Zij werken daarom aan een gezonde balans tussen sociaal geaccepteerd gedrag en lekker mogen zijn zoals je bent.

     

Wij kunnen ons voorstellen dat u meer wilt weten. Kijk op https://www.zobenik.com/

Hoe mooi en hoe breed wordt het sponsorkorps bij asv Dronten. Ook voor deze drie zeggen wij. Hartelijk welkom!!!