We zijn blij om te kunnen melden dat we er op de valreep nog in zijn geslaagd een belangrijke versterking toe te voegen aan de eerste selectie, in de persoon van Rihairo Meulens, afkomstig van VVOG.

In de afgelopen weken had de selectie wat aan ervaring en aanvallende stootkracht ingeboet door het vertrek van Dylan van der Stoel en Wilko Braam. Met Rihairo Meulens halen we in één persoon zowel ervaring als aanvallend vermogen in huis!

 

Rihairo is op 3 juni 32 jaar geworden en kan terugzien op een rijke voetballoopbaan in zowel het prof- als het amateurvoetbal. Als tiener debuteerde hij bij de profs van Vitesse onder trainer Aad de Mos. Daarna kwam hij in profverband uit voor AGOVV, FC Dordrecht, Roda JC, Almere City en FC Volendam. Ook kende hij buitenlandse avonturen bij Rapid Boekarest (Roemenië) en Zira FK (Azerbeidzjan). Daarnaast is hij tienvoudig international van Curacao. In de afgelopen twee seizoen speelde Meulens voor VVOG in de 3e divisie, waar hij een belangrijke bijdrage had in de doelpuntenproductie van de Harderwijkers.

 

Met Rihairo halen we een ervaren aanvaller in huis, die op alle posities voorin prima uit de voeten kan. We verwachten dan ook dat hij volgend seizoen met zijn kwaliteiten én zijn ervaring een belangrijke bijdrage kan leveren aan de resultaten van ons eerste elftal.

contract ondertekening onder toeziend oog van voorzitter Jan Bollemaat

Rihairo, van harte welkom bij asv Dronten en heel veel succes en plezier gewenst!

 

TC asv Dronten.