Tijdens deze vakantieperiode hoeven jeugdleden van asv Dronten niet stil te zitten. Zo werd er afgelopen maandag al een FIFA23 toernooi georganiseerd en konden leden van de onderbouw vanmiddag (woensdag) deelnemen aan een groot onderling voetbaltoernooi

In een heerlijk lentezonnetje hebben maar liefst 34 jeugdspelers deelgenomen aan een mixtoernooi voor jeugdspelers van O8 t/m O10. Op veld drie werden zes partijen gespeeld van 12 minuten op totaal drie veldjes. Na ieder wedstrijdje werden de spelers opnieuw ingedeeld, zodat ze telkens met en tegen andere spelers kwamen te staan.

Naast plezier en ontwikkelen hoort ook winnen bij het spelletje. Door deze spelopzet werd het mogelijk dat er 1 winnaar en maar liefst 8 nummers twee konden worden aangewezen. De nummer één van deze middag, Willem de Vries uit de JO9-2, had 5 van de 6 wedstrijdjes gewonnen en werd verkozen tot winnaar van het mixtoernooi. De nummers twee van de middag hadden 4 van de 6 partijen gewonnen. Uit handen van de aanwezige trainers werden de prijsjes uitgegeven. Met dank aan asv Dronten en de RSVoetbalschool.

De verwachting van deze opzet, en dat bleek ook, is dat iedere speler minimaal één wedstrijd heeft weten te winnen deze middag. Zo stonden er dus 34 winnaars op het veld.

Complimenten voor het enthousiasme van alle aanwezigen en tot snel op de velden!

Namens Willem Jelle Bos, Pim Breukelman, Walter Visser en Robert Staarman,
 
Patrick Posthuma
Technisch Specialist Jeugdbeleid & Hoofdtrainer asv Dronten