Afgelopen vrijdag 12 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse sponsorloop, tijdens dit evenement voor de jeugd van asv Dronten wordt geld ingezameld voor de organisatie van de DV Trading Voetbalkampen (21 t/m 23 Juni 2024). Meer dan 100 kinderen kwamen bijeen om het jaar sportief te beginnen. Onder luid gejuich en applaus van veel enthousiaste ouders gingen de kinderen fanatiek van start om zoveel mogelijk rondjes te rennen met elkaar.

Mede dankzij lokale sponsors zoals Moore MKW, Funzone, Leisure World, Profile, Optisport en Het Grote Kabouterbos werden voor de teams met de hoogste opbrengst een paar prachtige prijzen beschikbaar gesteld.

Na afloop van de sponsorloop vond direct de prijsuitreiking plaats en de kinderen stonden in spanning te wachten of hun team iets zou winnen.

De jongens van de JO8-2 wonnen de prijs om helemaal los te gaan bij Funzone Avontura. De JO8-5 won een teamuitje naar Het Grote Kabouterbos in Dronten, deze sponsor verwent de jongens met pannenkoeken en limonade. Funzone ontvangt de JO11-2 om gezellig te gaan bowlen en de jongens van de JO11-3 gaan zwemmen bij Optisport Blitzkids. Tenslotte gaan de jongens van de JO11-1 met z’n allen naar De Voetbalfabriek Almere voor een heus voetbalavontuur. 

Dan de drie hoofdprijzen voor de teams met de allerhoogste opbrengst, de jongens van de JO9-2 wisten beslag te leggen op een teamuitje naar Leisure World Dronten voor een clinic Padel of Padbol.

Het team JO8-3 gaat naar een thuiswedstrijd van PEC Zwolle, hier waren ze heel blij mee! De absolute hoofdprijs is een geheel verzorgd teamuitje naar een thuiswedstrijd van sc Heerenveen, compleet met patat en limonade. Deze prijs is beschikbaar gesteld door MOORE MKW en is uiteindelijk gewonnen door het team van de JO13-1. Met hun inzet en enthousiasme is een fantastisch bedrag opgehaald en daarmee hebben ze dit teamuitje dik verdiend.

Namens de organisatie van de DV Trading Voetbalkampen willen we alle deelnemers, hun ouders/verzorgers, de sponsors en asv Dronten bedanken voor hun inzet en ondersteuning.

Veel voetbalplezier toegewenst aan iedereen.