Aankomende woensdag 11 januari is het eindelijk zover, de sponsorloop voor het DV Trading Voetbalkamp 2023.

Het doel van de sponsorloop is om geld in te zamelen voor het DV Trading Voetbalkamp en met dit geld kunnen we weer een feestelijk en sportief voetbalkamp organiseren voor alle jongens en meisjes van de teams tot en met Onder13.

Ook wordt de opbrengst gebruikt om het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden.

Het team met de hoogste opbrengst wint een verzorgd teamuitje naar een eredivisiewedstrijd van sc Heerenveen; deze prijs is beschikbaar gesteld door MTH accountants Emmeloord. Maar we hebben nog meer leuke prijzen, zoals het bijwonen van een wedstrijd van PEC Zwolle en een wedstrijd van FC Almere City! En we hebben nog meer, wat dacht je van een teamuitje naar Zwaan Buitensport, of lekker pannenkoeken eten bij het Grote Kabouterbos. Of ga lekker zwemmen bij Optisport Blitzkids, of een middag plezier maken met je hele team bij Funzone Avontura of een uur bowlen met je hele team bij Funzone. 

We verzamelen woensdag 11 januari om 18.00u op het sportpark van asv Dronten.

Zoals ieder jaar wordt er op één van de velden een parcours uitgezet. Alle teamleden leveren hun formulier en het geld vooraf bij de leider of trainer in. Deze levert dat deze namens het team in bij de organisatie voorafgaand aan de sponsorloop. 

Programma:

18:00 aanwezig

18:15 warming up

18:20 start nieuwjaarsloop 

19:00 prijsuitreiking

Voor vragen over de Sponsorloop en het Voetbalkamp kun je mailen naar voetbalkamp@asvdronten.nl