Samen maken we het verschil!

Beste leden van asv Dronten,

 

Een sportvereniging is meer dan alleen een locatie om te sporten; het is een levendige gemeenschap van mensen die hun passie voor sport delen. Of je nu op het veld staat, trainingen geeft, het sportpark onderhoudt, de kantine bemant, wedstrijdschema’s opstelt, of een van de vele andere rollen vervult, jullie inzet vormt het kloppende hart van onze vereniging. Als bestuur koesteren we deze diverse groep vrijwilligers en leden die samenwerken om onze vereniging te laten floreren.


We zijn vereerd dat jij deel uitmaakt van onze asv Dronten-familie. Jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde voor ons, en we willen je daarom graag uitnodigen voor een belangrijke bijeenkomst die onze toekomst zal vormgeven.


De afgelopen periode hebben we als bestuur nauw samengewerkt met een externe expert om onze cultuur, visie en toekomstige koers te herzien en verbeteren. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, maar we zijn ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor groei en vooruitgang. Met een snelgroeiend aantal leden, momenteel boven de 1350, realiseren we ons ook dat we op sommige vlakken kwetsbaar zijn.

 

Daarom willen we JOU uitnodigen om deel te nemen aan de discussie en besluitvorming over de toekomst van asv Dronten. Onze cultuur vormt de kern van wie we zijn als vereniging, en we geloven dat het van cruciaal belang is dat deze cultuur resoneert met ALLE leden. Jouw perspectief en ervaring zijn van onschatbare waarde bij het definiëren van deze visie.


We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, maar we geloven ook dat jouw bijdrage van onschatbare waarde is. Samen kunnen we onze vereniging nog sterker maken en de koers voor de toekomst bepalen. Daarom vragen we jouw hulp!


Dus, nodigen we je van harte uit voor een bijeenkomst op 19 oktober as. om 19.30 uur in ons clubhuis waarin we jouw ideeën en meningen willen horen. Je kunt je aanmelden via secretaris@asvdronten.nl


Laten we samen nadenken over onze toekomst en samen het verschil maken! Jouw betrokkenheid is cruciaal voor ons succes.


Met vriendelijke groet,
Het bestuur van asv Dronten


Harm, Dimitri, Marianne, Alexandra, Harry, Roeland, Anja en Jan