Dat is de grote vraag  van alle Drontenaren met een groen-wit hart?! Kampioen tussen haakjes, want asv Dronten kan zaterdag officieus kampioen worden.

Wint asv Dronten, dan heeft het met nog 1 wedstrijd te gaan, 3 punten voorsprong. Op dit moment heeft asv Dronten qua doelsaldo 16 doelpunten voorsprong op Batavia ’90, dus dat lijkt een onoverbrugbare kloof. 


Maar dat is vooruitlopen op de zaken. Zaterdag zal er eerst gewonnen moeten worden van OVC ’85 uit Oosterbeek. De ploeg staat op de 10e plek en heeft nog alles om voor te spelen. 

Met 1 punt voorsprong op een plek, waarbij het P/D duels zal moeten gaan spelen, is ook de spanning bij de mannen uit Oosterbeek groot. Blijven ze erin of wordt het vechten tegen degradatie in de loterij, die nacompetitie heet? 


Saillant detail, OVC ’85 was de ploeg, die èn Batavia èn Unicum op 2-2 hield , dus asv Dronten weet dat het aan de bak moet om daadwerkelijk te zorgen, dat de wedstrijd van volgende week tegen vv Renswoude een formaliteit zal zijn.


asv Dronten verloor helaas Nick Siebelink door een blessure, de kans is klein dat hij nog in actie komt dit seizoen en ook Martijn Timmer zal zaterdag nog een wedstrijd schorsing uit moeten zitten. 


Na zo’n geweldig seizoen hebben spelers en staf vooral heel veel zin om de kroon op hun werk te zetten. 

Met een extra bus voor de supporters, hopen we ook in Oosterbeek gesteund te worden door onze trouwe achterban!


De wedstrijd in Oosterbeek op sportpark de Bilderberg vangt om 14:30 uur aan. 

Met de bus reist u dus gratis die kant op.

Gaat u op eigen vervoer, dan hier het adres: Sportlaan 1 Oosterbeek.


AvL