Zaterdag a.s. 25 mei wordt zo’n zaterdag waarbij je achteraf denkt: wat mooi dat ik daarbij was! De spanning in de 1e klasse G gaat naar een absoluut kookpunt!

Maar voordat het zover is, starten we eerst om half 3 met de Meiden -20. Zij spelen als nr. 3 op het hoofdveld tegen koploper VVOG. Bij winst, maken ze nog alle kans om zich tot kampioen te kronen. Na deze wedstrijd volgt er een onthulling in het kader van 50 jaar damesvoetbal!


Hierna gaan we ons opmaken voor de wedstrijd van ons vlaggenschip

De scenario’s zijn legio, maar het komt er op neer: bij winst is nacompetitievoetbal een zekerheid! Bij voorbaat zal dat geen 1,2,3-tje gaan worden. 

Tegenstander is namelijk NSC Nijkerk, nu nog op plek 11, maar de laatste weken aan een geweldige opmars bezig en dus een tegenstander om niet te licht over te denken: ze wonnen uit bij WSV, daarna werd RKHVV met 3-1 aan de kant gezet, Putten werd op een 2-2 gelijkspel gehouden en vorige week waren daar opnieuw 3 punten, tegen de Bataven. 

NSC Nijkerk maakte tot nu toe 24 doelpunten, 5 kwamen er van middenvelder Kevin van Essen, Arslan Gümüs maakte er zelfs 9, samen meer dan de helft van de productie en dus twee spelers om extra in de gaten te houden zaterdag. 


Maar zoals altijd, zal Posthuma met zijn staf een plan maken, dat toegespitst is op vele scenario’s, maar nog meer op de kracht van ons eigen asv Dronten. De selectie wordt richting het einde van de competitie fitter, completer en nog meer strijdbaar en zal er dus alles aan doen om team en supporters te trakteren op een prachtig toetje: nacompetitie voor promotie naar de 4e divisie!


Tevens zal zaterdag afscheid worden genomen van Patrick Posthuma en omroeper Dirk Drogt en worden de supporters in ieder geval getrakteerd op een extra lange 3e helft! Dus…….zorg dat je er bij bent zaterdag!


AvL