Contractondertekening met Super Tank en Bol Ι van Staveren

Op zaterdag 26 september jongstleden ontvingen wij onze hoofdsponsor SuperTank en ook onze Cosponsor Bol Ι van Staveren. De vertegenwoordigers van beide bedrijven zette samen met het bestuur de handtekeningen onder een drie jarig contract dat de sponsor nog 2 seizoenen aan onze vereniging verbindt tot en met 1 juli 2022.

Terwijl de taart werd aangesneden werd er zichtbaar genoten van de nieuwe bestuurskamer. Ziel en zaligheid is hier ingestopt en dat was bijna voelbaar, wat een prachtig resultaat en een enorme warme uitstraling. Complimenten voor eenieder die hieraan heeft bijgedragen. Na de koffie werden erdoor zowel de sponsor als asv Dronten cadeaus overhandigd, dit ter bevestiging van de fijne samenwerking die wij al jaren hebben natuurlijk, maar ook als gebaar richting de toekomst.

Onze voorzitter overhandigde een prachtig foto, geplakt op aluminium. Het is een foto van ons eerste elftal waarbij de staf en spelers geheel in Corona stijl en dus met de benodigde 1,5 meter op de gevoelige plaat zijn gelegd. SuperTank overhandigde een zeer fraai uitbeeldend A3 met daarop een financieel gebaar van € 1.000 dat direct de aftrap was voor het project bewegwijzering voor op ons sportpark. Samen met onze hoofdsponsor gaan wij dit project verder vormgeven dit najaar.

Vanzelfsprekend werd er na de ondertekening naar de wedstrijd gekeken van onze hoofdmacht en zagen zij uiteindelijk een verdienstelijke overwinning van 4-0 voor de Drontenaren. Dit was een prima strik op al een zeer mooi cadeau. Onze jongens werkte prima mee en zorgde hiermee persoonlijk dat de naam van SuperTank nog eens 4 keer extra over het sportpark galmde. Onze hoofdsponsor was deze dag ook de balsponsor van de wedstrijd. De kers op de taart.

Het was een zeer geslaagde middag. Wij zijn trots dat wij minimaal de nog aankomende 2 seizoenen met onze hoofdsponsor op het shirt mogen prijken. Wat ons betreft blijven SuperTank en Bol Ι van Staveren nog vele jaren aan onze club verbonden. Onze vereniging, zeker in deze onzekere tijden m.b.t. Corona en dus de verliezen van bijvoorbeeld de kantineomzet, zijn de sponsor ook meer dan erkentelijk voor de mooie financiële bijdrage die gekoppeld is aan het 3-jarig contract. Dit draagt heel goed en zeer wenselijk bij aan het gezond houden van onze vereniging.

Nogmaals danken wij onze hoofdsponsoren, namens alle leden en het bestuur, voor het bezoek en de waardering. Wij hopen dan ook snel dat wij elkaar ook onder betere omstandigheden opnieuw mogen treffen op onze mooie sportpark.

        

Bestuur asv Dronten
John van der Wel