Beste leden,

Wij gaan weer voetballen 🙂

Hiermee zijn wij als vereniging enorm blij. Wij hebben elkaar ook op sportief gebied helaas een beste tijd moeten missen. Het goede nieuws is dat het lijkt dat daar nu een einde aan komt. Om te zorgen dat wij elkaar kunnen blijven zien en om te zorgen dat wij kunnen blijven voetballen (jeugd t/m 18 jaar) hebben wij hierbij vanzelfsprekend wel de medewerking van eenieder nodig. Dus graag jullie aandacht voor de volgende afspraken.

Ten eerste blijven wij natuurlijk samen en allemaal meewerken aan het voorkomen van de verspreiding van het Coronavirus en dienen dus een aantal zaken met elkaar af te spreken. Voor jou als voetballer maar ook voor u als ouder en/of begeleider is het van belang om het voorbeeld te zijn en/of uw zoon of dochter goed te instrueren.

 • Thuis blijven doen wij allemaal bij: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en verhoging. Ook als een gezinslid klachten heeft, blijf jij of uw zoon of dochter thuis.
 • De trainingen zijn niet verplicht. Vanzelfsprekend hopen wij alle leden weer te zien maar mocht er een reden zijn waarom de training niet hervat kan worden dan vragen wij om contact op te nemen met de coach. Het is belangrijk dat wij weten of jij of uw zoon of dochter aansluit of toch niet. Dit i.v.m. de te maken planning en spreiding op ons sportpark.
 • Momenteel zijn de coördinatoren en het wedstrijdsecretariaat aan het puzzelen hoe zij de leden kunnen laten trainen. Een puzzel aangezien wij momenteel slechts 2 velden ter beschikking hebben vanwege vervanging en onderhoud. Daarnaast heeft de Gemeente Dronten gevraagd of wij bepaalde blokken vrij willen plannen voor niet leden of mogelijke andere sportverenigingen. Hierover wordt momenteel met verschillende partijen gesproken.
 • De trainingen voor de onderbouw, de jeugd tot en met 12 jaar starten op 5 mei. De trainingen voor de bovenbouw, vanaf 13 jaar starten op 11 mei. Wij nemen graag even de tijd om jullie veilig en goed te kunnen ontvangen. Niets is belangrijker dan onze gezondheid.
 • Onze jongste jeugd, de voetballers in de teams JO8 worden door de leider of trainer opgehaald en teruggebracht bij het toegangshek van ons sportpark.
 • De trainingsschema’s en tijden worden door de coaches op kort termijn met jullie gedeeld. Een opvolgende training start altijd 15 minuten later om elkaar de vereiste ruimte van minimaal 1,5 meter te kunnen geven. Wanneer de training start om 18:00 ben jij of uw zoon of dochter op z’n vroegst om 17:55 op het sportpark. Na de training loop jij of uw zoon of dochter direct naar de uitgang via de tijdelijk aangepaste route, zie kaartje.
 • Er mogen geen ouders en/of begeleiders het sportpark op. Dus bent u ouder of begeleider dan wacht u op gepaste afstand, bij voorkeur in uw auto en anders op uw fiets in een parkeervak maar altijd buiten het hek van ons sportpark.
 • Het clubhuis is gesloten, wel openen wij twee kleedkamers zodat er een dames en herentoilet beschikbaar is. Zorg ervoor dat uw zoon of dochter voor de training naar het toilet is geweest. De toiletten zijn bedoeld als noodvoorziening. Vanzelfsprekend is er voldoende handgel en papier aanwezig.

Routering naar en van de velden

 • De voetballers komen binnen via het geasfalteerde pad lang veld 1. Ouders/begeleiders blijven buiten voor de toegangspoort. Kinderen die op de fiets komen parkeren hun fiets links voor de ingang van het sportpark of rechts net binnen het sportpark, gun elkaar de ruimte.

 • De voetballers en trainers lopen via veld 1 naar hun trainingsveld. Train je op veld 1 dan ga je bij binnenkomst op het park direct naar links en betreed je het veld in het midden. (Zie tekening, de blauwe looproute richting veld 1). Train je op veld 2 dan loop je achter de goal langs van veld 1 en ga je tussen de kleedkamers door, links langs de kantine waarna je veld 2 op kan gaan >> ingang midden van het veld. (Zie tekening, de blauwe looproute richting veld 2)

 • Na afloop van de training gaan de voetballers vanaf veld 1 via de uitgang richting kleedkamer A-B >> door het voorlangs de kleedkamers 9-12 richting het grindpad. Pak je fiets of stap in de auto en blijf niet socializen.

 • Train je op veld 2 dan verlaat je het veld via het grote trainingsveld >> door de poort, achter de kantine langs en via de fietsenstalling en het grindpad verlaat je het sportpark. (Rode pijlen)

 • Ouders/verzorgers wachten buiten op de parkeerplaats, bij voorkeur in de auto >> niet stoppen of parkeren voor de ingang bij de grote poort.

Betreden van ons sportpark en de voetbalvelden.

Het betreden van het terrein en de voetbalvelden is uitsluitend toegestaan voor trainers en voetballers die op dat moment training hebben. De voetballers zijn niet eerder dan 5 minuten voor de training op het terrein en gaan direct na hun training weer weg volgens de afgesproken routes

Fijn dat wij elkaar weer kunnen gaan ontmoeten dichtbij ons gezellige sportpark, wij kijken ernaar uit. Wij vragen u om bovenstaande regels in acht te nemen en te bespreken met uw zoon of dochter. Alleen samen winnen wij van Corona en ontmoeten wij u hopelijk ook snel weer langs de lijn en in de kantine. Zijn er nog vragen en of opmerkingen stuur dan een mailtje naar info@asvdronten.nl

Met sportieve groet,

Bestuur asv Dronten

KNVB nieuws over de start van de “Jeugd weer voorzichtig de velden op”.