Met een daverende knal klonk het startschot voor de traditionele sponsorloop van de kinderen van asv Dronten. Met deze sponsorloop zamelen de kinderen geld in voor de organisatie van de DV Trading Voetbalkampen. Meer dan 100 kinderen kwamen dinsdag 7 januari bijeen om het jaar sportief te beginnen. Mede dankzij enkele enthousiaste sponsors werden voor de teams met de hoogste opbrengst vijf prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Na afloop van de sponsorloop vond direct de prijsuitreiking plaats. De jongens van de JO9-3 wonnen de prijs om helemaal los te gaan bij Avontura, deze prijs is beschikbaar gesteld door Optisport/Avontura. De JO9-6 (gemengd) wonnen een teamuitje naar Het Grote Kabouterbos in Dronten, deze sponsor verwent de jongens en meiden met pannenkoeken en limonade. Optisport/Flevopark heeft voor een team een uur lang bowlen beschikbaar gesteld, de mannen van de JO13-1 wonnen dit gezellige teamuitje en gaan er een mooi feest van maken.

Dan de twee prijzen voor de teams met de allerhoogste opbrengst, de jongens van de JO10-5 wisten beslag te leggen op een teamuitje naar een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Zij gaan binnenkort naar een eredivisiewedstrijd in Zwolle, hier hebben ze heel veel zin in. De hoofdprijs is een geheel verzorgd teamuitje naar een thuiswedstrijd van sc Heerenveen, compleet met patat en limonade. Deze prijs is beschikbaar gesteld door MTH Accountants en is uiteindelijk gewonnen door het team van de JO10-3. Met hun inzet en enthousiasme is een fantastisch bedrag opgehaald en daarmee hebben ze dit teamuitje dik verdiend.

Namens de organisatie van de DV Trading Voetbalkampen willen we alle deelnemers, hun ouders/verzorgers, de sponsors en asv Dronten bedanken voor hun inzet en ondersteuning.Met de opbrengst van deze sponsorloop kunnen we weer twee mooie voetbalkampen organiseren in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020. Zet deze data dus alvast in je agenda!

Veel voetbalplezier toegewenst aan iedereen.