Een vereniging kan niet zonder zijn leden en kan niet zonder haar sponsoren. Momenteel wordt er hard gewerkt aan vernieuwd commercieel beleid. In dit beleid dat deze week als concept en langer termijnplan is gedeponeerd beschrijven wij het belang, de aandacht en de wensen van de sponsoren. Welke inkomsten zijn er nodig, via welke bronnen en op welke manier gaan wij deze realiseren en wat kunnen en gaan wij hier mee doen. Samenwerken aan onze mooie vereniging.
 
Om plannen tot uitvoer te brengen heb je enthousiaste mensen nodig die tijd willen investeren om de wensen van asv Dronten daadwerkelijk te kunnen vervullen. Wij zijn dan ook blij met de komst van Judy Honing.
 
Judy weet met haar achtergrond in de verpleging als geen ander wat er nodig is om de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment te bieden. Binnen de sponsoring gaat het exact om dit principe, gewogen aandacht geven aan dat wat nodig is en dit combineren met het in de watten leggen, het bieden van extra’s die de waardering van sponsoren en leden zal ontvangen. Noem dit het toevoegen van waarde voor leden en sponsoren, onverwachts maar wel heel leuk.
 
Judy staat ook aan de andere kant, samen met haar man Gert van Aarsen de drijvende kracht achter ITS Industry, sponsoren zij twee juniorenteams en zijn exclusief kledingsponsor van het Team van de Week voor de komende vier jaar. Prachtig om juist als sponsor ook op deze manier te kunnen bijdragen. Ook als moeder is Judy vaak te zien als enthousiaste supporter bij haar zoons Thije en Robbe spelend in de O10 en 012.
 
In de rol van relatiebeheerder zal Judy onder andere zorgdragen voor de sponsorovereenkomst, het beheer van gegevens in ons nieuwe crm systeem en borgt zij de gemaakte afspraken. In de toekomst zetten wij in op het organiseren van evenementen speciaal voor onze sponsoren. De organisatie wordt door Judy opgepakt, altijd in samenwerking met de andere leden van de commerciële commissie, te weten: Ferry Sijtsma, Marco Efftink, Fred Rosier en John van der Wel.
 
Judy, bij deze van harte welkom bij asv Dronten. Fijn dat jij gaat bijdragen binnen de commerciële commissie. Vanaf maandag 6 januari 2020 is Judy als lid van onze commissie te bereiken via e-mailadres relatiebeheer@asvdronten.nl.
 
EXTRA OPROEP: binnen onze commissie zijn wij ook nog opzoek naar een lid dat zich gaat inzetten met betrekking tot de bebording op ons mooie sportcomplex. Is dit wellicht iets voor jou? Neem dan contact op met John van der Wel via commercieel@asvdronten.nl of bel mij even op via 0623332940, ik spreek je graag.
 
Met sportieve groet,
 
John van der Wel
bestuurslid commerciële zaken asv Dronten